Keerwanden bij station Holten

Steeds meer mensen reizen met de trein. Ook in het Overijsselse Holten. Dit relatief kleine treinstation was daarom nodig toe aan een verbouwing, om de grote toestroom van passagiers te kunnen opvangen. Vandaar dat er keerwanden zijn gebruikt om de perrons te verbreden. Op deze manier kunnen er meer mensen gebruiken maken van het vernieuwde station. Deze toename van passagiers, zorgt er natuurlijk ook voor dat er meer verkeer naar het station komt. Hierdoor is er een P+R is gerealiseerd met keerwanden van Bosch Beton.

Lees meer

Vier meter hoge keerwanden voor terreinafscheiding Nunspeet

In Nunspeet zijn de keerwanden van Bosch Beton gebruikt om een robuuste terreinafscheiding te realiseren. Een fabriek midden in een woonwijk is geen goede combinatie vanwege geluidsoverlast en het zicht vanuit  de woonwijk.  Vandaar dat er keerwanden zijn geplaatst om het terrein van de fabriek heen. Op deze wijze wordt ook in bebouwd gebied de ruimte optimaal, veilig en gebruiksvriendelijk ingericht.

Lees meer